top of page

280 упаковок гемцитабіну отримають від Афіни онкопацієнти

В останні декілька днів пацієнти, які отримують лікування препаратом Гемцитабін, зіштовхнулися з відсутністю цього лікарського засобу в переважній більшості медичних закладів.


Це пов'язано з тим, що Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками відкликала всі серії препарату Гемцит Спал (саме з такою торговою назвою було закуплено Гемцитабін за кошти державного бюджету), й тепер даний препарат підлягає поверненню.


Щоб пацієнти, яким найближчим часом потрібен Гемцитабін, не залишились без лікування, ми прийняли рішення про термінову закупівлю даного лікарського засобу, яка стала можливою завдяки гуманітарному штабу БФ Пацієнти України та донаціям від благодійників.

 

Тому, якщо ви отримуєте лікування за схемою хіміотерапії, що включає Гемцитабін, запитайте в лікуючого лікаря чи є в медзакладі цей лікарський засіб. У разі відсутності – заповніть електронну форму (https://bit.ly/ліки_для_онкопацієнтів) та вкажіть необхідний вам препарат. З вами зв'яжеться координатор гуманітарного проєкту ГО Афіна. Жінки проти раку та повідомить які документи потрібно надати для отримання ліків. А Гуманітарна Нова пошта, як завжди, допоможе нам швидко та якісно доправити вам ліки.

 

Також хочемо нагадати вам, що якщо у вас є запитання щодо отримання медичних послуг чи ліків, – телефонуйте на Гарячу лінію ПАЦІЄНТ МАЄ ПРАВО (з понеділка по п'ятницю з 10 до 18 год.):

+380 66 911 33 33

+380 68 911 33 33

 

Бережіть себе та будьте здорові.

 

Ми поруч!


9 переглядів0 коментарів
bottom of page