top of page

NCCN переклали на українську інформаційні посібники з лікування раку

Оновлено: 22 трав. 2022 р.


NCCN — альянс провідних онкологічних центрів США — приєднується до глобального заклику про мир в Україні та визнає глибокий вплив війни на можливості лікування раку.


Як організація, місією якої є покращення лікування онкологічних захворювань у всьому світі, NCCN солідарна з українським народом. У рамках цієї підтримки NCCN надає безкоштовні україномовні інформаційні посібники з лікування раку.


Рекомендації NCCN допомагають онкопацієнтам обговорювати зі своїми лікарями найкращі варіанти лікування їхньої хвороби. Ці переклади Рекомендацій NCCN для пацієнтів мають на меті допомогти людям, хворим на рак, та особам, які доглядають за ними, особливо тим, хто шукає притулку в інших країнах і стикається з проблемами в догляді під час поточної кризи, спілкуватися з лікарями та тими, хто надає послуги підтримки. Провайдери, які обслуговують людей, які розмовляють українською, також можуть користуватися цими ресурсами як допоміжним засобом для пояснення інформації щодо онкологічного догляду.


Наразі доступні безкоштовні ресурси про рак для пацієнтів і доглядачів, перекладені українською мовою, зокрема про такі типи раку, як рак грудей, товстої кишки, простати, легенів, шийки матки, яєчників, голови та шиї, дифузна В-великоклітинна лімфома, а також про стрес під час онкологічного догляду.


Щоб переглянути ці ресурси, – завантажте безкоштовний додаток NCCN Guides for Cancer https://www.nccn.org/guidelines/nccn-mobile-app

або перейдіть на вебсайт https://www.nccn.org/ukraine


222 перегляди0 коментарів
bottom of page