top of page

#ВАРТОЖИТИ: ІСТОРІЯ АННИ

«Неоперабельна» — це вирок і варто вибирати фото на пам’ятник чи все ж можна поборотися і прожити цікаве та щасливе життя?

У квітні 2018 Анна з друзями збиралась у довгоочікувану подорож Італією, яку ретельно планували 2 місяці. Все було продумано до дрібниць: маршрут, ночівлі, план заходів, кулінарне знайомство з країною.

Напередодні поїздки Анні стало зле і несподіваний вирок лікарів пролунав, як грім серед ясного неба: «карцинома лівої молочної залози, IV стадія з метастазами у печінці. Неоперабельна». «Я не буду писати, що світ перевернувся. Ні, цього не було. Не було НІЧОГО! Не було страху, не було відчаю, не було МЕНЕ. Була порожня пустота. До світу живих мене повернув лікар-онколог Національний Інститут Раку Лялькін Сергій Анатолійович. Пустота зникла, з’явились звуки, думки, дії, посмішки і життя! Так, саме лікарі НІРу дали мені контакти і розповіли про групу в ФБ Афіна. Жінки проти раку. Я їм безмежно за це вдячна.» Завдяки підтримці рідних та близьких, а також неймовірних експертів Афіна. Жінки проти раку Анна віднайшла сили продовжувати боротись і жити, а головне — тепер вона точно знає, чому усім нам #ВАРТОЖИТИ. Тисячі українців з діагнозом «рак» теж намагаються знайти в собі сили і бажання жити. У єдиному всеукраїнському кол-центрі для онкопацієнтів #ВАРТОЖИТИ ми зможемо їм допомогти! ЯК ЦЕ ПРАЦЮВАТИМЕ? 1. Разом з ГО Афіна. Жінки проти раку ми працюємо над запуском гарячої лінії, де кожен онкопацієнт зможе отримати фахові відповіді на усі питання пов'язані з діагнозом та лікуванням. 2. Разом з очільницею штабу онкопсихологів Алла Антонова та фахівцями з Українська психоонкологічна асоціація - УПОА ми відібрали 40 з 85 кандидатів на посаду онкопсихологів кол-центру, які вже проходять спеціалізоване навчання. 3. Разом з нашими партнерами онлайн-сервісом Uklon та Мережа АЗК «WOG» в період карантину ми організуємо трансфер в онкопцентри і назад додому для онкопацієнтів в 15 містах України. Все це було б неможливим без нашої великої дружньої команди, а також без віри в нас Zagoriy Foundation, завдяки яким ми можемо оплатити роботу нашої команди у червні. Ми б не справились без чудових хлопців з Рациональное ИТ, які pro bono допомагають нам робити розворот нашого кол-центру. Щиро дякуємо Ювелірний Дім ZARINA, які направлятимуть 20% від придбаних за промокодом YANINA прикрас на існування нашого кол-центру. Долучитись може кожен. Будь-яка сума важлива 5-10-100 грн. Маленької допомоги не буває! Зробіть свій благодійний внесок просто зараз і станьте частиною великої місійної історії, яка змінить нашу країну на краще: http://vartozhyty.com.ua/callcenter Стати патроном проєкту:: https://www.patreon.com/vartozhyty За відео дякуємо Eugen Khorolskiy! Facebook: ВАРТО ЖИТИ Instagram: @vartozhyty Telegram: https://t.me/yaninafilm



72 перегляди0 коментарів
bottom of page