top of page

До уваги ЗМІ та активістів!

Оновлено: 23 черв. 2022 р.


Друзі, ми й не сподівалися на такі новини під час війни, та поспішаємо повідомити, що 22 червня о 12:30 в Дніпровському райсуді Києва відбудеться чергове засідання у справі щодо найбільшої мережі підробки ліків для важкохворих в Україні.


ГО Афіна. Жінки проти раку та БФ “Пацієнти України” — постійно контролюють судові засідання, щоб винні були покарані, й подібні злочини не повторювалися.

Тож просимо активну пацієнтську спільноту та небайдужих людей долучитись до засідання (якщо ви знаходитесь у Києві), а також — поширити цей анонс. Громадський розголос дозволить довести справу до кінця!


Адреса суду: вулиця Івана Сергієнка, 3, Київ. ________________________________

На лаві підсудних організатори найбільшої мережі з підробки ліків - Павло Бондаренко та Олена Громова. Це подружжя протягом трьох років своєї “діяльності” продавало важкохворим пацієнтам з 18 країн світу фальсифіковані ліки та “заробляло” собі на будинки й авто вартістю понад 2 мільйони доларів.


За підробку ліків Бондаренку і Громовій світить довічне ув'язнення.


На засіданні буде присутній Олександр Свисюк - учасник АТО 2014-2017 рр. та чоловік пацієнтки, що хворіє на рак легень, та стала жертвою злочинців. Саме він подав заяву щодо підробок в правоохоронні органи.


Детальніше про справу та про те, як вберегти себе від підроблених ліків: https://bit.ly/3gGOPdt

62 перегляди0 коментарів
bottom of page