top of page

Луганський онкоцентр надає допомогу в Сарнах та Рівному

Оновлено: 21 серп. 2022 р.

Понад 400 консультацій надали лікарі КНП ЛОР "Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер" за півтора місяці роботи на Рівненщині (https://bit.ly/3bKWokz). Також вони вже провели 40 операцій та надали 30 місцевим пацієнтам хіміотерапевтичну допомогу.

Лікарі КНП ЛОР «ЛОКОД» ведуть прийом на базі Сарненської районної лікарні з понеділка по п’ятницю: - у стаціонарному відділенні диспансеру на 2-му поверсі хірургічного корпусу з 9.00 до 15.00; - у поліклініці – 2-й поверх, кабінет № 18 – з 9.00 до 12.00; - у жіночій консультації – 2-й поверх, кабінет № 5 – з 9.00 до 15.00.

Заклад надає послуги за майже всіма пакетами НСЗУ. Це амбулаторна хірургія, хірургія одного дня, хімієтерапевтична допомога — амбулаторна та стаціонарна.

Окрім Сарн, прийом хворих лікарі Луганського клінічного онкологічного диспансеру проводять і в Рівному, – за адресою вул. О. Олеся, 12, на 4-му поверсі центру клінічної онкології, працює філіал Луганського обласного клінічного онкологічного диспансеру, де пацієнти можуть отримати:

- Консультацію лікаря-хіміотерапевта. - Консультацію суміжних спеціалістів. - Інтерпретацію результатів проведеного обстеження. - Персональний підбір схеми лікування згідно з міжнародними протоколами та урахуванням індивідуальних особливостей організму пацієнта.

Медикаментозне лікування (хіміо-, гормоно-, імунотерапія, таргетна терапія) в амбулаторному режимі з використанням сучасних протипухлинних препаратів. - Проведення хіміотерапії в той же день, що й консультація. - При необхідності, супровід лікаря між циклами хіміотерапії (з корекцією схеми лікування).

Запис на прийом за телефоном: +38063-576-39-86.


До релокації заклад працював у містах Кремінна та Рубіжне Луганської області.


25 переглядів0 коментарів
bottom of page