top of page

Станьте частиною великої місійної історії!

💥💥💥 !! В червні Фундація ВАРТО ЖИТИ спільно з ГО «Афіна. Жінки проти раку» планує запустити всеукраїнський проєкт, аналогів якому ще немає в Україні — єдиний координаційний центр допомоги і підтримки онкопацієнтів та їх родичів: Кол-центр #ВАРТОЖИТИ.


☎️ Кол-центр #ВАРТОЖИТИ матиме три окремі лінії допомоги:

🔺 Гаряча лінія допомоги Експерти з загальних питань нададуть фахову консультацію або скерують пацієнта до необхідних спеціалістів 🔺 Психологічна допомога Професійні онкопсихологи зможуть надати онкопацієнтам та їх близьким необхідну безкоштовну фахову консультацію 🔺 Таксі для онкопацієнтів Онкопацієнт зможе замовити безкоштовне таксі з дому до місця проходження лікування в державних лікарнях і назад додому


Частина працівників кол-центру є онкопацієнтами і тепер хочуть поділитись своїм досвідом і знанням з тими, хто лиш починає свою боротьбу або вже зневірився і не має сил боротись далі.


👫 Кожен з вас також може стати частинкою цієї великої і надважливої історії. Кожен з вас може допомогти нам втілили нашу мрію в життя. Саме зараз ми шукаємо щирі, відверті історії боротьби з цією підступною хворобою під назвою «рак».

‼️ Розкажіть свою історію і станьте героєм/героїнею тематичної фотосесії, яка відбудеться вже наступного понеділка, 1 червня, в м.Київ. Світлини стануть частиною нашої промоційної кампанії, спрямованої на те, щоб якомога більша кількість людей дізналась про наші амбітні плани.


🔺 Кого ми шукаємо? Онкопацієнтів молодого, середнього та старшого віку, які проживають в м.Київ. Нам потрібні: жінки, чоловіки, старші жінки, старші чоловіки, дівчата, хлопці, діти!!! Онкопацієнти, які б могли і хотіли долучитися до нашого проєкту.

🔺 Що потрібно зробити? Розповісти свою особисту історію боротьби з раком і разом з фото у гарній якості надіслати нам на електронну адресу: vartozhyty@gmail.com Тема повідомлення: ПІБ: моя історія боротьби.

🔺 Коли?

Свої розповіді з фотографіями просимо надіслати на зазначену адресу до суботи 30 травня включно.

Фотосет буде на Подолі в понеділок 1 червня з 16. 00 до 20:00.

🔥🔥🔥 Авторів найчесніших і найвідвертіших історій ми запросимо до участі у фотосесії.

У зйомці братиме участь Яніна Соколова, журналістка та телеведуча, якій вдалося побороти рак і чия місія відтоді — змінювати життя онкохворих в Україні на краще.

Ці фото неймовірно талановитої Ангелінки Шевелєвої були зроблені для кампанії по інформуванню щодо раку яєчка і раку простати.

Всі фото будуть чорно-білі і такого ж авторства.


80 переглядів0 коментарів
bottom of page