top of page

триває комунікаційна кампанія афіни "ПАЦІЄНТ МАЄ ПРАВО"

Оновлено: 10 лют. 2022 р.

Медична реформа запустила процес змін. Українці отримали шанс мати ту систему охорони здоров'я, в центрі якої перебуває пацієнт. Проте зміни не відбуваються за помахом чарівної палички. Зміни починаються з кожного з нас.

Якщо кожен пацієнт буде знати свої права та намагатиметься їх відстоювати, то зміни будуть відбуватися значно швидше.


В Україні кожні 4 хвилини одній людині діагностують онкологічне захворювання. Велика кількість пацієнтів не знає про те, що в онкоцентрах є безкоштовні ліки, є можливість отримувати медичні послуги безоплатно в межах Програми медичних гарантій, тому досить часто відмовляються від лікування через брак коштів.


Саме тому, за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна НСЗУ Національна служба здоров'я України Міністерство охорони здоров'я України Медичні закупівлі України ми розпочали комунікаційну кампанію "ПАЦІЄНТ МАЄ ПРАВО", щоб якомога більше пацієнтів з онкологічними захворюваннями дізнавались як відстоювати своє право на безоплатне лікування, а подекуди - і право на життя. В рамках кампанії плакати, наліпки та брошури з інформаційними матеріалами будуть розповсюджені членами спільноти "Афіна. Жінки проти раку" в усіх онкодіспансерах країни.


Скачати плакат у форматі А3:

Плакат. Пацієнт має право
.pdf
Download PDF • 1.40MB


Брошура. Пацієнт має право
.pdf
Download PDF • 583KB


51 перегляд0 коментарів
bottom of page